Skip to the content

Klubmesterskaber 2024

Fra i år er der vedtaget flere ændringer vedrørende Klubmesterskaberne.

Klubmesterskaberne afvikles i år den 24. og 25. august med slagspil i aldersopdelte rækker. Der afvikles ikke klubmesterskaber i hulspil.

Klubmesterskaberne i slagspil spilles fra scratch (dvs. uden spillehandicap) i 6 aldersrækker, og der spilles fra tee 49 for alle damer og tee 58 for alle herrer.
Der er en handicapbegrænsning for deltagelse på max. 36 og man skal være fuldtidsmedlem og have Aarhus Aadal som hjemmeklub.
Vinderen af de enkelte aldersrækker er klubmester i slagspil. På basis af de 36 huller og på tværs af alle aldersgrupper kåres en overordnet klubmester for henholdsvis herrer og damer. Alle navnene på vinderne bliver opdateret på plancherne i foyeren. Herudover laves en planche med billeder af dette års klubmestre.

De senere år har der været et NETTO-Mesterskab. Dette gennemføres ikke længere.

Flere detaljer og tilmelding som vanligt på Golfbox, - tilmeldingsfristen er torsdag den 22. august kl. 18.00, og der er åbnet for tilmelding. HUSK - Det er GRATIS at deltage. 

Om forfatteren

Turneringsudvalget

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.