Skip to the content

Ny forpagter pr. 1. januar 2025

Teamet bestående af Thomas Jensen og datteren Rikke Jensen overtager fra den 1. januar 2025 forpagtningen af cafeen i Aarhus Aadal Golf Club.

Rikke og Thomas har begge en kokkemæssig baggrund, og sammen har de flere års erfaring med cafedrift, afvikling af selskaber, fester mm.

De har en passion for at levere dejlig mad af høj kvalitet og gode råvarer krydret med god og personlig betjening. Og de glæder sig til at byde velkommen i de smukke omgivelser.

Med Rikke og Thomas med på holdet, glæder vi os til at fortsætte den positive udvikling af cafeen og klubben til glæde for medlemmer og gæster.

Når tiden nærmer sig for deres opstart, informeres om de spændende tiltag og planer de har for driften af cafeen.

For at sikre den bedst mulige opstart og for at få afstemt ønsker og forventninger indkaldes klubber i klubben og relevante udvalg til møde med de nye forpagtere. Præcis aftale herom sker senere.

Har du reserveret/booket konfirmation, fest eller andet i 2025-2026-2027 vil du blive kontaktet af Rikke og Thomas for nærmere aftale. Har du ikke hørt fra dem senest den 1. december 2024 bedes du henvende dig til sekretariatet på mail: aagc@aadalgolf.dk

Velkommen til Rikke og Thomas.

Venlig hilsen
Jens Elvang

Billede: Formand AAGC Klara Kruse, Forpagter Thomas Jensen og Rikke Jensen.

Om forfatteren

Jens Elvang

Golfmanager

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.