Skip to the content

Nyt fra formanden - september 2024

Kontoret

I oktober måned holder kontoret åben mandag-torsdag kl. 9.00 - kl. 14.00 og fredag kl. 9.00 - 13.00.

Kontoret har travlt med medlems-korrespondance, planlægning af arbejde for greenkeepere, APV og MUS med medarbejdere, bogføring, økonomi og ind- og udmeldinger. Vær her opmærksom på at sidste frist for udmeldelse eller skift af medlemstype er 31. oktober. Snart går de i gang med at få styr på udlejede og tomme bagskabe. Igen i år opfordres man til at tømme skabet om vinteren, hvor musene er ekstra aktive med at finde huler indendørs.

Jens har ferie i uge 40, så Bente passer kontoret alene.

Banen

Banen står stadigt meget fint. Vi skal alle huske at være med til at passe på banen, så derfor HUSK! at rette nedslagsmærker op på greens og rive i bunker også selv om de kan være lidt fugtige med al den tåge vi har for tiden. Vær i øvrigt opmærksomme på at banen kan være lukket på grund af tåge. Ikke mindst fordi greenkeeperne jo stadig arbejder på banen selv om det er tåge og dem kan man ikke se, så der kan nemt opstå en farlig situation. I uge 41 bliver greens proppet som et led i at sikre bedre greens til foråret. Tak for jeres deltagelse i pasningen af banen og for at vise hensyn til greenkeeperne som gør et stort stykke arbejde.

Som en del af udviklingsplanen for banen har vi haft vores regelmand Kenneth Radoor med ude på banen for at udpege steder hvor den kunne være bedre sat op. De mest synlige ændringer er røde pæle om hele skoven på hul 4 og på hul 13, det skulle gerne være med til at øge spillehastigheden. På hul 12 blev det anbefalet at klippe træerne op i højden. Ellers var det meget med nye pæle og maling af de eksisterende. Tak for hjælpen til Kenneth

Driving Range

Som et led i udviklingsplanen for Driving Range, så den på sigt kommer til at kunne bruges hele året, er der gang i et stort dræningsarbejde. De eksisterende drænrør skal renses og ligges i et godt drænende materiale, så vandet kan ledes ind i rørene og føres ned til åen. Mens arbejdet foregår, kan Driving Range, i kortere perioder, være lukket. Der vil altid være information om lukningen. Håber I alle vil respektere det, så Brian og keeperne trygt kan arbejde.

Indspilsområde

Der er lagt afstandsmarkeringer i græsset ud for den øverste green med de to flag. Det betyder at man kan træne indspil med længderne 10 m, 20 m, 30 m, 40 m og 50m. God træning.

Chef Greenkeeper

Vi skal ansætte en ny Chef Greenkeeper. Der er slået en stilling op, som alle kan søge. Vi har modtaget nogle ansøgninger og forventer at der kommer flere. Vi forholder os løbende til ansøgningerne. Dejligt at konstatere at mange følger med i klubbens ve og vel med stor interesse. Jeg kan forsikre jer om, at I alle medlemmer får information om den rette Chef Greenkeeper til Aarhus Aadal Golf Club, så snart vi kender vedkommende.

Brasserie Aadalen

Anders Lund har, som bekendt, valgt at stoppe som forpagter af Cafeen pr. 31. december. Vi har skrevet kontrakt med nye forpagtere Thomas Jensen og datteren Rikke. Anders har fået nyt job som Facility manager pr. 1. november og driver derfor kun cafeen efter denne dato i forbindelse med arrangementer og weekenderne i november måned. Der er lavet aftale med Thomas og Rikke at de fra 1. december kan udbyde julefrokoster og nytårs menuer. Mere information om det senere. Thomas og Rikke har valgt at cafeen skal skifte navn til Brasserie Aadalen med den begrundelse at hvis man søger efter spisesteder, dukker et Brasserie oftere op end en Cafe, og de ønsker at nærområdet kommer til at bruge Brasseriet som spisested.

Vi takker Anders for samarbejdet om at få opbygget en hyggelig cafe og et meget funktionelt køkken. Vi ønsker Anders alt godt med det nye job.

Vi byder Thomas og Rikke velkommen som forpagter af Brasserie Aadalen. Tag alle godt imod dem og hjælp dem godt i gang evt. ved at bestille julefrokost eller nytårsmenu.

Mandagsudvalget

En gruppe på 6 personer med Margit Poulsen i spidsen mødes hver anden mandag i hele golfsæsonen og sørger for at det ser pænt ud rundt om klubhuset, pudser vinduerne i ankomstområdet når de trænger, planter blomsterkasser til og passer dem og sørger for at der er blomster på bordene på terrassen, hygger sig sammen og meget mere. Tak for den store indsats, som betyder vi alle kan være stolte af vores klubhus. Margit har for nyligt ytret ønske om en mand mere til udvalget – der kan forekomme lidt tunge opgaver. Hvis du er mand og har lyst til at være med i udvalget, skal du henvende dig på kontoret, som formidler kontakten.

Græsklipper udvalget

Græsklipper udvalget klipper græsset omkring Driving Range, bagladerne, området omkring stien til Pay and Play banen, P-pladsen og stien til første tee. Altså sikrer ankomstområdet er velholdt. Udvalget er ramt af sygdom og har derfor brug for nye folk til at tage over. Hvis du er interesseret i at være med i udvalget, skal du henvende dig på kontoret, som formidler kontakten.

Der skal her informeres om, at vi får en robot på prøve til at klippe det største arealer, så selve klipningen bliver en mindre opgave, så det bliver mere finpudsning af kanter m.m.

Frivillighedsdag

Husk krydset i kalenderen d. 24. november. Alle der laver frivilligt arbejde bliver inviteret til en velfortjent frokost med underholdning. Invitationen kommer senere med mere information.

Arbejdsdag

Husk arbejdsdag d. 2. november. Mere information kommer senere.

Medlemstal

Medlemstallet er støt stigende. D. 17. september havde vi 1737 medlemmer, med 1258 medlemmer på 18-huls bane. Det er dejligt med den store interesse for klubben. Fokusgruppen der arbejder med medlemmer og sammensætning, har lavet en grundig analyse for at kunne tage den rigtige beslutning om, hvor mange medlemmer vi skal være på 18-huls banen, før der oprettes venteliste.

Beslutningen er taget. Vi skal være max 1200 medlemmer på 18-huls banen.

Vær opmærksom på at denne beslutning om venteliste kan betyde, at hvis man melder sig ud til oktober, kan man ikke være 100% sikker på at der er plads, hvis man ønsker at melde sig ind igen til april.

Efterårstilbud

Kender du en som overvejer at starte på golf, kan det være en mulighed at starte med et efterårstilbud, som består af: Et efterårsbegynderhold incl. Pay&play resten af 2024 og incl. 3. måneders prøvemedlemskab i 2025.
Pris kr. 1.500, -. Læs mere om tilbuddet på hjemmesiden – klik her

200 kr. gave

Tak til alle dem har givet en gave. Gaven alene luner i klubkassen, samtidig med at den sikrer vi fortsat opfylder betingelserne for at være en almennyttig forening, der kan få momskompensation. Hvis du er en af dem der endnu ikke har fået givet gave kan du stadig nå det – klik her. På forhånd tak.

Junior U-25 holdet

Nogle af vores juniorer har i denne sæson deltaget med et hold i DGU’s U-25 holdturnering. De var så dygtige at de vandt deres pulje foran Viborg, Silkeborg og Ebeltoft, og kvalificerede sig til landsdelsmesterskaberne, som blev afholdt i Give den 22.september. Her mødte de Frederikshavn i semifinalen, og vandt efter en spændende match som først blev afgjort på sidste hul i sidste match. I eftermiddagens finale kæmpede de flot, men tabte til et godt spillende hold fra Odense. Drengene har haft en fantastisk oplevelse og er glade for deres velfortjente sølvmedaljer. Det kan nævnes at de alle har trænet flittigt igennem sæsonen, og samlet set er gået imponerende 49,6 ned i handicap.

De glade sølvvindere er Martin Stacey Rolsted og de tre brødre August, Villads og Noah Kolind Poulsen Lassen. Hvor er det dejligt at I yder en stor indsats og bliver så dygtige. Stort tillykke med sølvmedaljerne.

Regionsgolf

Vores to super veteran hold nåede til landsfinalen, tillykke med det, hvor de begge blev runner up😊

Klubmesterskab

Turneringsudvalget afviklede et veltilrettelagt klubmesterskabet hvor der blev fundet følgende vindere.

OVERORDNET KLUBMESTER Damer 2024: Helle Kaare

OVERORDNET KLUBMESTER Herrer 2024: Torben Jørgensen

Stort tillykke!

Den ny indførte banerekord blev sat ved klubmesterskabet af følgende spillere:

Damer tee 49: Helle Kaare 86 slag
Herrer tee 58: Leif Ildvad 77 slag

Stort tillykke!

Rekorden for Damer tee 49 blev slået tirsdag d. 24/9 af Lotte Schmidt 74 slag. Flot runde – Tillykke!

Begynderudvalget

Der blev holdt afslutning i søndags efter en god sæson hvor de har haft ca. 170 begyndere igennem deres kursus. Tusind tak for den store indsats.

Medlemsmøde – tilbagemelding på medlemsundersøgelse.

Tusinde tak for alle jeres besvarelse i forbindelse med medlemsundersøgelsen i 2024.
Bestyrelsen har på seneste bestyrelsesmøde – torsdag den 26. september – beslutte at afholde et medlemsmøde hvor resultaterne fra undersøgelsen præsenteres ligesom der gives en orientering om indsatser/tiltag vedr. strategiske indsatsområder.
Medlemsmøde afholdes torsdag den 10. oktober kl. 18.30 i klubhuset.

Af hensyn til afviklingen er der tilmelding til mødet.  Tilmelding sker via golfbox – klik her

Der bydes på kaffe og kage i forbindelse med mødet. Vi håber at se rigtig mange.

Økonomi

”Væsentlige forudsætninger for klubbens økonomi, er at vi når budget for kontingent- og greenfee -indtægter. På begge områder følger vi budget. Takket være stor indsats fra Jens og Asgar er vi foran på sponsorindtægter. De øvrige områder følger stort set budget, så vi forventer, at regnskabet lander omkring det budgetterede resultat for året, medmindre der indtræffer uforudsete begivenheder resten af året”

 

Med venlig hilsen

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Om forfatteren

Klara Kruse

Formand for Aarhus Aadal Golf Club

Aarhus Aadal Golf Club

Brydehøjvej 35
8462 Harlev

Tlf: +45 86 94 26 77

E-mail: aagc@aadalgolf.dk

Nyttige telefonnumre

  • Kontoret: 86 94 26 77
  • Cafe VedLund: 51 28 00 59
  • Baneservice: 20 42 37 77

Det vil nok være en god ide at have disse numre noteret evt. lagt ind på mobiltelefonen!

Drop på fairway ved bold mistet eller Out of Bounds

Lokal regel E-5

Denne lokalregel er ikke gældende på vores bane.

Så husk en provisorisk bold, hvis I er det mindste i tvivl om I kan finde jeres bold, eller hvis der er en chance for at den er mistet Out Of Bounds.